MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Bericht Jeugdwerker Ester

Inmiddels ben ik begonnen met het kennismaken met het kerkelijk jeugdwerk. Wat mij direct al opviel is het enthousiasme wat van iedereen, te beginnen met de jeugdouderlingen, afstraalt. Het is goed te ontdekken dat het jeugdwerk een centrale plaats inneemt in de gemeente.
De komende tijd zal ik me vooral bezig houden met het kennismaken met alles wat met het jeugdwerk te maken heeft. Dat wil zeggen, met de leiding van allerlei groepen, met de activiteiten en natuurlijk met de jeugd zelf. Op deze manier hoop ik dat we met elkaar positieve ontwikkelingen in het jeugdwerk kunnen bewerkstellligen. Wie weet wat er allemaal nog mogelijk is!
Wie niet wil wachten tot ik zelf het initiatief neem om een clubavond, een gespreksgroep of iets anders mee te maken, kan natuurlijk altijd contact opnemen, dan pas ik mijn agenda graag aan.

Hartelijke groet,

Ester van Dijk

Geplaatst door: Ester van Dijk op zondag 30 november om 00:07 uur

Plaats nieuwe reactie
Reactie
Naam
Email(Wordt niet getoond)
Om automatische reacties te voorkomen wordt gevraagd om hieronder als controle de afkorting (drie letters) van de Protestantse Kerk in Nederland in te vullen:
Afkorting