MenuHVD
Introductie

De HVD staat voor Hervormde Vrouwen Dienst. Wij zijn een enthousiaste groep mensen die binnen de Adventskerk zich inzetten voor anderen. Dit werk wordt verricht naast, maar ook in samenwerking met de diaconie.

Activiteiten

Wij proberen extra aandacht te geven aan gemeenteleden door bijvoorbeeld een kaartje te sturen bij een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, huwelijksjubileum of een geboorte en door het bezoeken van gemeenteleden.

Verder organiseren we jaarlijks een paas- en kerstviering voor de oudere gemeenteleden. Hiermee geven wij de oudere mensen uit de gemeente de gelegenheid om deze feesten samen te vieren en we verzorgen tegelijkertijd een gezamenlijke lunch.

In het najaar, tijdens de oogstdienst, maken wij de fruitbakjes op, die door gemeenteleden naar wisselende adressen gebracht worden.

Om dit alles te organiseren komen wij vier avonden per jaar bij elkaar om de te bijeenkomsten voor te bereiden maar ook om elkaar op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen de HVD.

Meedoen?

Denkt u nu, ik zou hier ook mijn bijdrage aan willen leveren? Neemt u gerust contact op met Renate Buchner voor verdere informatie of kom naar een van onze bijeenkomsten (te vinden in de agenda op de website).

Weet dat u welkom bent.

Met een hartelijke groet

De HVD