MenuContact koster/beheer-team
Warning: Undefined variable $overslaan in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 146
Rouwdienst
Voor gebruik van de Adventskerk bij rouwdiensten kan contact worden opgenomen met dhr. F. van den Akker.

Overige vragen en reserveringen
Via onderstaand formulier kunt u een vraag bij het team van beheerders van de kerk neerleggen. Vervolgens wordt via email of telefoon contact met u opgenomen.
Warning: Undefined variable $overslaan in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 154
Uw contactgegevens:
Warning: Undefined variable $naam in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 164 Warning: Undefined variable $straat in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 170 Warning: Undefined variable $pc in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 176 Warning: Undefined variable $plaats in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 182 Warning: Undefined variable $telefoon in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 187 Warning: Undefined variable $email in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 192 Warning: Undefined variable $activiteit in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 196 Warning: Undefined variable $datumact in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 197 Warning: Undefined variable $aantal in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 198 Warning: Undefined variable $pkn in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 216
Naam:
Straat en huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email:
Als uw melding gaat om het reserveren van een ruimte, of het wijzigen van het reservering wilt u dan de naam van de activiteit melden, de datum, en (ongeveer) het aantal deelnemers. Dat helpt bij de verwerking van uw verzoek.
Activiteit:
Datum:
Aantal deeln:
Controlevraag:
Helaas worden dit soort email formulieren misbruikt voor spam. Om te voorkomen dat automatisch spam wordt verstuurd, wordt u verzocht de volgende controlevraag in te vullen. Wat zijn de drie letters die worden gebruikt als aanduiding voor de Protestantse Kerk in Nederland?
Afkorting:

Warning: Undefined variable $opmerking in /customers/0/e/b/adventskerk.info/httpd.www/contact_koster.php on line 225
Bericht/vraag/melding: