Predikanten en Pastoraal medewerkers

Ds. J.W.C. Vonhof

Ds. Vonhof is sinds september 2006 verbonden aan de Hervormde gemeente Adventskerk. Daarvoor was hij predikant in Hellendoorn en Friesland. Samen met zijn vrouw woont hij in de pastorie aan de Bergmolen. (Zaterdag is zijn vrije dag)

Adres:Bergmolen 79
2406 KW
Alphen aan den Rijn
tel. 491914

Ds. R.H.M. de Jonge

Ds. de Jonge is oud wijkpredikant van de Adventskerk. Inmiddels is hij met emeritaat, maar hij ondersteunt vanaf juni 2018 voor 16 uur per week in het pastoraat. Hij richt zich met name op het wijkgebied dat eerder bij ds. Schenderling hoorde.

Adres:Leliestraat 118
2313 BJ
Leiden

Mw. J. Bregman

Vanaf 30 oktober 2016 is mw. Bregman als pastoraal werker actief in de Hervormde Gemeente Adventskerk. Zij werd in de kerkdienst op die dag door ds. Vonhof in haar bediening gesteld. Mw. Bregman concentreert zich op het ouderenpastoraat, vooral in de verzorgingshuizen. Zij Woont in de binnenstad van Gouda. Naast haar werk in de kerk, begeleidt zij op een basisschool kinderen die extra zorg nodig hebben.

Adres:Groeneweg 56
2801 ZE