MenuPastoraat
Pastoraal contact

Op deze pagina leest u meer over de achtergronden van onze werkwijze. Snel contact leggen gaat het makkelijkst door in het menu op 'Contact' te klikken: Pastoraal contact.

Indeling

Voor het pastoraal contact is er een verdeling gemaakt zodat predikanten en/of pastoraal werker ieder voor een deel van de wijk aanspreekpunt zijn. De pastoraal werker is dat met name voor de mensen in verzorgingshuizen.
Verder op deze pagina vindt u een verwijzing naar een pagina waar u precies kunt zien wie de contactpersonen zijn voor uw adres.

Vele handen maken licht werk

Nu is het zo dat de predikanten en de pastoraal medewerkster niet alle pastorale werkzaamheden alleen kunnen verrichten. Zij worden hierin bijgestaan door een groot aantal ouderlingen, diakenen, bezoekmedewerkers en medewerksters van de Hervormde Vrouwen Dienst (HVD).

Uw contactpunt

Op de site treft u hier een volledig overzicht (op straatnaam gesorteerd) aan van alle straten met daarbij de naam van de predikant, maar ook van ouderlingen en diakenen en HVD`sters. U kunt eenvoudig een van hen rechtstreeks benaderen, als u bijvoorbeeld een gesprek wilt hebben, of als het gaat om meldingen van ziekte, overlijden enz.

Contactgegevens Predikanten

Predikant
Leo van RikxoortMolenwerfstraat 110172-786192
Sara de Vries-TerpstraBergmolen 79(06) 407 004 93


Contactgegevens Bijstand Pastoraat

Bijstand in het pastoraat

Bezoek nieuw ingekomenen

Mensen die zich nieuw in de wijk hebben gevestigd worden voor een eerste (korte) kennismaking bezocht door:

Bezoek nieuw ingekomenen
Alie van Staalduinen-Henry[2] [1]
[1] Telefoonnummer is zichtbaar na inloggen.
[2] Adres is zichtbaar na inloggen.

Bezoekmedewerkers

De bezoekmedewerkers vullen de pastorale ondersteuning aan.

Bezoekmedewerker
Bout, Dhr. J.H. [2] [1]
(ook: Bezoekmedewerker 75+)
Hoogendijk, Dhr. A. [2] [1]
(ook: Bezoekmedewerker 75+)
[1] Telefoonnummer is zichtbaar na inloggen.
[2] Adres is zichtbaar na inloggen.

Hervormde Vrouwendienst (HVD)

De HVD levert een belangrijke bijdrage aan het pastoraat binnen de wijk. Alle HVD-sters maken deel uit van de diverse sectieteams. Voor een compleet overzicht van alle HVD-sters en de secties waarin zij werkzaam zijn verwijzen we naar de sectie-indeling.