MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Sirkelslag KIDS

Op vrijdag 20 november doen wij - rekening houdend met de laatste adviezen vanuit de Rijksoverheid van 13 oktober - vanuit de Adventskerk mee aan Sirkelslag KIDS 2020!

Dit landelijke evenement, georganiseerd door JOP, de jongerenafdeling van de PKN, staat garant voor leuke opdrachten, interactieve opdrachten en nog veel meer voor de jeugd van 8 tot 12 jaar!

Het thema van Sirkelslag KIDS 2020 is `Op avontuur met Paulus`. We volgen de apostel Paulus tijdens zijn rondreis om het goede verhaal van Jezus en God te delen. Paulus ken je misschien van alle brieven die hij heeft geschreven. En de hulp aan nieuwe gelovigen en kerken. Maar hij deed veel meer. Hij maakte spannende reizen naar verre landen en onbekende steden. Hij werd gevangengenomen en belandde in bijzondere en spannende situaties. Toch stopte hij niet om te vertellen over Jezus en God.

Voor meer informatie, zie ook deze link.

De start is om 19:30, en het duurt tot 21:00. Wij zullen vanuit de CornerStone deelnemen, dus zorg dat je er rond 19:15 bent als je je hebt aangemeld. Voor wat lekkers tijdens deze avond wordt ook gezorgd, de vraag is of er tijd voor is:)...

Je kunt je eenvoudig aanmelden door een een mailtje te sturen naar jeugdouderlingen@adventskerk.info, of tijdens een avond van de CornerKids bij de leiding.
Spreek dus nu af met je vrienden & vriendinnen en meld je aan!

Geplaatst door: Nico Oosterom op zaterdag 31 oktober om 15:26 uur - Gewijzigd op: zaterdag 31 oktober om 15:38

Jullie kunnen je nog steeds aanmelden!

Door: Jeugdouderlingen - Datum: zaterdag 7 november - Tijd: 23:07 - Verwijder reactie

We hebben al meerdere aanmeldingen (leuk!), maar er is nog plaats hoor...

Door: Jeugdouderlingen - Datum: vrijdag 13 november - Tijd: 7:57 - Verwijder reactie

Plaats nieuwe reactie
Reactie
Naam
Email(Wordt niet getoond)
Om automatische reacties te voorkomen wordt gevraagd om hieronder als controle de afkorting (drie letters) van de Protestantse Kerk in Nederland in te vullen:
Afkorting