MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Online Paaschallenge 2020!

Wat is het?
Met deze online paaschallenge kun je het verhaal van Pasen beleven vanuit huis. Je speelt een aantal rondes van dit spel thuis. Je ontvangt verschillende challenges: puzzels, creatieve en doe-opdrachten waarmee je punten kunt verdienen als je ze binnen de tijd oplost of uitvoert.

Waar gaat het over?
Je volgt Jezus in zijn laatste dagen van zijn leven. Onder zware omstandigheden zegt hij vaak: "Wees niet bang!" Maar dat is erg
vreemd omdat er heel veel is om bang voor te zijn in Jezus` tijd: oorlog, onderdrukking, geweld, armoede, ziekte, dood, haat en honger. Genoeg om allerlei emoties van te krijgen. En laten we wel wezen: die emoties horen bij ons als mensen. Gaat Jezus dat dan even weghalen als hij zegt: "Wees niet bang?"
In dit paasspel ontdek je dat Jezus de angst niet weghaalt, maar hij geeft je iets nieuws, iets extra`s. Jezus haalt je niet weg uit het
gevaar maar hij geeft liefde, hoop, rust, vertrouwen, geloof, moed om de situatie aan te kunnen. Of om andere mensen in dezelfde toestand iets te geven wat jij net van Jezus hebt ontvangen.

Voor wie en wanneer is het?
Ben je tussen de 10 en 17 jaar oud? Zorg dan dat je zaterdag 11 april om 19:30 uur klaar zit voor de eerste opdracht! Het spel duurt tussen de 60 en 90 minuten.
Je speelt dit spel met minimaal 1 ouder, broer en/of zus.

Hoe werkt het precies?
Laat zo snel mogelijk, maar uiterlijk 8 april weten of je mee wilt doen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar jeugdouderlingen@adventskerk.info
Laat daarin weten wie de deelnemer(s) is/zijn en op naar welk telefoonnummer we de opdrachten kunnen sturen (dit gaat via Whatsapp).

Geplaatst door: Jeugdouderlingen op zaterdag 4 april om 13:06 uur

Plaats nieuwe reactie
Reactie
Naam
Email(Wordt niet getoond)
Om automatische reacties te voorkomen wordt gevraagd om hieronder als controle de afkorting (drie letters) van de Protestantse Kerk in Nederland in te vullen:
Afkorting