MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Uitje Kindernevendienst

Zaterdag is het dan zo ver, het jaarlijkse uitje van de kindernevendienst. Wij als leiding hebben er al erg veel zin in en we hopen jullie ook.
Jullie hebben allemaal al de brief gekregen, maar voor de zekerheid nog even wat informatie. We verzamelen om 10 uur bij Wiebel Biebel. Daarna gaan we buiten wat dingen doen en om 15 uur kunnen de ouders jullie weer ophalen bij Wiebel Biebel. Daar kunnen ze dan zien wat we de hele dag gedaan hebben.
We hopen op mooi weer en het wordt vast erg leuk.

Leiding kindernevendienst

Geplaatst door: Wilma de Jong op zondag 28 juni om 20:32 uur

Wat heb ik genoten vandaag. Zoals leiding en kinderen van de kindernevendienst van onze Adventskerk bezig waren met het programma. Beeldhouwen en schilderen. Want het thema was kunst. WDe kinderen waren zeer betrokken bezig en de leiding was overal. Ze (de leiding) speelde met de kinderen, stimuleerden en activeerden. Na het eten, een bbq met patat, was er een vossenjacht. Voor de kinderen een leuk onderdeel, voor sommige vossen een zwaar, lees warm, onderdeel. Als een groep een vos had gevonden kregen ze een stukje van een foto. Zo spaarden ze een complete foto bij elkaar. (de nachtwacht) Terwijl ik dit alles van een afstandje zie, denk ik: Wat geweldig. Hier is een groep betrokken kerkleden (leiding en andere vrijwilligers die zijn opgetrommeld om vos te zijn, aan het werk in Gods wijngaard. Kinderen wordt een plaats geboden waar ze met elkaar, in een positieve omgeving, bezig zijn. Waar vriendschappen ontstaan. Op een manier die positiviteit uitstraalt. Als men dan bedenkt, dat onze gemeente met Lev en De Meeting , jeugdwerk heeft met een doorlopende leeftijd vanaf 4 jaar tot jongvolwassenen, dan vind ik dat geweldig. Leiding van de Kindernevendienst, maar ik betrek daar ook de leiding van Lev, en de jongelui van de Meeting bij: Hartelijk dank voor jullie inzet. Ik wens jullie van harte Gods zegen toe!! Dirk Kroon

Door: D.A. Kroon - Datum: zaterdag 4 juli - Tijd: 22:28 - Verwijder reactie

Leuk Dirk, dat je dit verslag en je enthousiaste reactie kenbaar maakt! Toen ik gisteravond laat van het station naar huis liep kwam ik al twee dames van de leiding tegen, en die waren ook moe maar enthousiast! Leuk dat het zo'n goede dag is geweest... En we zien uit naar de foto's ;-)

Door: Dick - Datum: zondag 5 juli - Tijd: 13:38 - Verwijder reactie

Alledrie onze jongens hebben een geweldige dag gehad en kwamen met enthousiaste verhalen en mooie kunstwerken thuis. Onze complimenten dat het toch ieder jaar weer lukt om er een unieke dag van te maken!

Door: Jan en Linda Henzen - Datum: maandag 6 juli - Tijd: 7:30 - Verwijder reactie

Plaats nieuwe reactie
Reactie
Naam
Email(Wordt niet getoond)
Om automatische reacties te voorkomen wordt gevraagd om hieronder als controle de afkorting (drie letters) van de Protestantse Kerk in Nederland in te vullen:
Afkorting