zondag 25 oktober 2020 - 16:30 uur
Ds. L. van Rikxoort
Orgelvesper
Bij de kerkdienst:
Zondag 25 oktober wordt het Steinmeyerorgel heringebruikgenomen door de kerkelijke gemeente. Ter gelegenheid daarvan is de middagdienst een orgelvesper waarin het Lutherlied `Een vaste burcht is onze God` centraal staat. Er zullen o.a. bewerkingen van Johann Sebastian Bach, Max Reger en Jan Zwart te horen zijn. Simon Stelling is de organist en ds. Van Rikxoort verzorgt de liturgie en de (korte) overdenking.

Ouderling van Dienst: Dhr. R.H. Koornstra
Diaken van Ontvangst: Dhr. R. Wielinga