MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Vertrek, volgen en groetjes

Nog een paar uur voor vertrek, gezonde spanning loopt een beetje op en dat mag! Maar onder de zegen van de Heer ons meegegeven door Ds. van Rikxoort in de prachtige uitzegendienst mogen we met vertrouwen op pad gaan.

Nieuwsberichten:
Als er nieuws is over jouw project, dan is dat te zien op volg.ws/UG122. Hier kunt u zich ook aanmelden om via de mail updates te ontvangen.
We delen ook alle berichten op Facebook en andere social media. De hoeveelheid berichten verschilt per projectland. Geen bericht is goed bericht.

Ik leef mee:
Via worldservants.nl is het voor thuisblijvers mogelijk om de groeten te doen. Op de startpagina van de website vind je, wanneer het project onderweg is, een knop ‘Leef mee met ...’. Hier kunnen de thuisblijvers jouw naam, hun eigen naam en het bericht invullen. Tijdens het project kan de hoofdleider de berichtjes teruglezen en aan de groep doorgeven.
Groetjes worden door de deelnemers erg gewaardeerd!!

Geplaatst door: Rob Wielinga op vrijdag 15 juli om 14:13 uur - Gewijzigd op: vrijdag 15 juli om 14:13

Beste Kanjers, Nog even en jullie gaan de lucht in naar een prachtig avontuur waar ook hard gewerkt moet gaan worden. Waarschijnlijk werken jullie niet alleen aan de school maar ook onbewust aan jullie zelf omdat er verder weinig omhanden is. Een win-win situatie :-) Heel veel plezier en kracht toegewenst vanuit de Gravenstraat!

Door: Dimmie - Datum: vrijdag 15 juli - Tijd: 21:15 - Verwijder reactie