MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Uitzegendienst 10 juli!

Op 16 juli is het zover en stappen de jongeren van de World Servants Actiegroep Alphen aan den Rijn na een lange voorbereiding het vliegtuig in, op weg om letterlijk en figuurlijk te gaan te bouwen aan verandering in Oeganda en hun zelf.

Drie weken lang zullen de jongeren, als onderdeel van een groep van 35 jongeren en leiding uit het hele land, helpen bouwen aan een kleuterschool in Cinya. Om hen en de mensen in Oeganda Gods zegen mee te geven, is er op 10 juli een uitzegendienst. In deze dienst zal het project centraal staat waarin we de verbinding met elkaar en God zullen zoeken. Mag de Heer over deze jongeren zijn en de mensen in Cinya en met hen mee gaan op deze bijzondere reis.

U en jij komt toch ook??


Geplaatst door: Rob Wielinga op dinsdag 5 juli om 18:12 uur - Gewijzigd op: woensdag 6 juli om 09:25

Mooi stukje Rob, We hopen zeker op veel belangstelling om hen gezegend op reis te sturen! Tot zondag1 Esther en Gerrit-Jan

Door: GJ de Wilde - Datum: donderdag 7 juli - Tijd: 22:57 - Verwijder reactie

Lieve mensen, we wensen jullie een fantastische tijd toe, vol mooie momenten en indrukwekkende ervaringen! En hard werken natuurlijk. :-) Goede reis!

Door: Martin en Hella Verweij - Datum: donderdag 14 juli - Tijd: 21:15 - Verwijder reactie

Plaats nieuwe reactie
Reactie
Naam
Email(Wordt niet getoond)
Om automatische reacties te voorkomen wordt gevraagd om hieronder als controle de afkorting (drie letters) van de Protestantse Kerk in Nederland in te vullen:
Afkorting