MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Start van een nieuw actiejaar

Afgelopen dinsdag zijn we als actiegroep voor het eerst na de vakantie weer bij elkaar geweest. Onder het nuttigen van een heerlijke pizza werd er gezellig bij gekletst en de vakantie ervaringen uitgewisseld.

Om vast weer een beetje in de projectstemming te komen hebben we daarna we de aftermovie gekeken van het World Servants project in Oeganda uit 2019.

Als laatste de actieplanning voor het komende jaar doorgenomen, nog niet gehele bedrag is bijeen dus we gaan nog verschillende actie`s organiseren zoals een diner, sint geschenken (boterletters/pakketten /speculaaspoppen), pubquiz, concert, stroopwafels. U gaat daar meer over horen!

Kon er ook nog gemeld worden dat de collecte in de MK/AK/Lichtkring een bedrag van €. 831,00 heeft opgeleverd.
Een prachtig bedrag waar wij als actiegroep erg dankbaar voor zijn.

Op 18 september is weer het jaarlijkse World Servants Festival. Een mooi moment om de andere deelnemers aan onze Oeganda reis te ontmoeten en vast een beetje te leren kennen en zoals World Servants schrijft:
``In een groot programma delen we verhalen, putten we uit 33 jaar dienstbare ervaringen en enthousiasmeren we je om concreet de handen uit de mouwen te steken. Als je op reis bent geweest een feest der herkenning, als je nog op reis gaat een inspiratiebron.``

Ook daar zullen we als groep bij aanwezig zijn.


Geplaatst door: Rob Wielinga op zondag 29 augustus om 18:59 uur