MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Deelnemersbijdrage gehaald!!

Weer even een berichtje van ons actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn.

Na alle gehouden acties vorig jaar en de ontvangen giften is de tussenstand op onze actiepagina 21.568,24 !!
Het bedrag wat wij bijeen moeten brengen bestaat uit de deelnemersbijdrage (21.400,00) en een challenge (4.000,00).

Dat betekend dat we het bedrag voor de deelnemersbijdrage al bij elkaar hebben gehaald en we op reis kunnen naar Oeganda. Fantastisch dat dat we dit resultaat al hebben bereikt maar we zijn er dus nog niet.

We gaan de komende tijd verder acties voorbereiden om ook de challenge te halen. Met alleen de deelnemersbijdrage kan het project niet worden afgerond, dus daarom worden alle deelnemers uitgedaagd om hiervoor te gaan.

Dan vraagt u zich wellicht af of de reis wel door kan gaan in deze Coronatijd. Dat is inderdaad nog niet zeker, in maart horen we daar vanuit World Servants meer over.
Moeten we dan wel doorgaan met actie voeren? Zeker wel, want mochten we dit jaar niet op project kunnen dan gaan we er vanuit dat het volgend jaar wel gaat lukken.
We leggen het maar in de handen van Hem in wiens Naam we dienend op pad mogen gaan.

Inmiddels hebben Peter en Rob als leiders al een introductietraining achter de rug en volgt 20 maart nog een online leiderstraining zodat we goed voorbereid op pad kunnen.
In april is dan in principe het voorbereidingsweekend voor de gehele groep waarmee we op project gaan.

U bent weer `bijgepraat` en wij melden ons zodra de volgende actie van start gaat.

Geplaatst door: Rob Wielinga op zondag 14 februari om 18:56 uur - Gewijzigd op: zondag 14 februari om 18:58

Plaats nieuwe reactie
Reactie
Naam
Email(Wordt niet getoond)
Om automatische reacties te voorkomen wordt gevraagd om hieronder als controle de afkorting (drie letters) van de Protestantse Kerk in Nederland in te vullen:
Afkorting