MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Prachtige opbrengst en mooie gift

In onze vorige bijdrage heeft u kunnen lezen hoeveel sint- en kerstpakketten we hadden verkocht, we kunnen u nu de opbrengst laten weten:

Een prachtig resultaat, vele malen hoger dan begroot en veel meer dan we zelfs maar hadden durven hopen. Iedereen die hier aan heeft bijgedragen, van bestellers tot inpakkers en wegbrengers, heel hartelijk dank.Als u nu op onze actiepagina kijkt, lijkt het alsof we het gehele benodigde bedrag binnen hebben. Helaas is niet alles wat het lijkt. De inkoop van de pakketten moet hier nog vanaf, na aftrek hiervan blijft er ruim €. 20.00,00 over en dus zijn we goed op weg.

Naast wat andere ontvangen giften (zijn we zeer blij mee) willen wij nog één gift even apart vermelden. Van de ZWO commissie van De Goede Bron ontvingen wij een bedrag van €. 1.000,00. Wat goed om te zien dat ook andere kerken ons steunen en wat een mooi stukje verbondenheid!

Ook in 2021 gaan we verder met Corona proof actie voeren, u hoort van ons.

Namens de actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn wensen wij u een voorspoedig en eens te meer gezond 2021!!

Geplaatst door: Rob Wielinga op donderdag 31 december om 16:59 uur - Gewijzigd op: donderdag 31 december om 17:02

Jullie enthousiasme vraagt er gewoon om om mee te doen! Heel veel succes in het nieuwe jaar en kom maar op met die acties.

Door: Annemieke Kalf - Datum: zaterdag 2 januari - Tijd: 12:00 - Verwijder reactie