MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

World Servants 2021, een update

Het lijkt even stil rondom ons project maar schijn bedriegt in dit geval.

Op dit moment loopt de sint- en kerstgeschenkenactie en dat gaat boven verwachting goed. Er zijn al vele bestellingen van bedrijven en particulieren binnen gekomen. Darnaast een aantal bedrijven die niet wilden bestelllen maar ons wel hebben gesponsord.
De actie loopt nog tot 20 november, dus bestellen kan nog steeds, van harte aanbevolen.

Het aangekondigde diner hebben we helaas vanwege de coronamaatregelen voorlopig moeten uitstellen, we hopen dat van uitstel geen afstel komt, maar dat hebben we niet zelf in de hand.

In de afgelopen periode ook nog een gift vanuit de gemeente ontvangen van €. 40,00, waarvoor dank!

Vanuit World Servants was er ook nog een kerstkaartenactie. Alle deelnemers en leiders aan het project is gevraagd een kerstkaart te sturen naar in ons geval Cinya. Via World Servants worden deze dan naar de lokale gemeenschap verzonden. ook daar is door ons aan meegedaan.

Komende week weer vergaderen, niet alleen over actie en geld, maar elkaar blijven inspireren voor het doel waarvoor we bezig zijn, de kinderen in Cinya (Oeganda).

Wij houden u op de hoogte, blijf gezond en God`s zegen gewenst op uw levenspad.

Geplaatst door: Rob Wielinga op zondag 1 november om 16:05 uur