MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Black Gospelconcert in Alphen aan den Rijn trekt volle kerk

Op vrijdag 14 december organiseerde Stichting Vrienden van de Adventskerk een Black Gospelconcert met het Chosen Gospel Choir, Pearl Jozefzoon en Sharon Kips in de Adventskerk. Een bomvolle kerk kon genieten van een uniek en zeer geslaagd optreden als opmaat naar de feestelijke Kerstdagen.

“Wat geweldig dat dit voor het 2e jaar op rij zo succesvol is geweest. Een uitverkochte kerk ook dit keer weer. We hadden zelfs mensen op de wachtlijst staan voor kaartjes. Gospel is hot!” aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting. Het optreden van vocaliste Pearl Jozefzoon, die hoogzwanger is, werd ondersteund door Sharon Kips en het Chosen Gospel Choir. Een unieke en zeer muzikale avond met bekende klassiekers als “Go Tell It On The Mountains” en “Something Inside So Strong”.

De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed. De stichting is alweer begonnen met plannen te maken voor de activiteiten in 2019. “We hebben als stichting mooie activiteiten mogen organiseren en men weet de Adventskerk hiervoor te vinden. Ook hebben de lokale sponsors hieraan bijgedragen, waar we enorm trots op zijn. Zonder hen is het niet mogelijk om zulke mooie dingen te doen. We kijken uit naar een nieuw jaar vol met bijzondere evenementen in de Adventskerk.”

Voor meer informatie over het activiteitenprogramma, vriendenprogramma en de stichting in het algemeen verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk.
www.vriendenvandeadventskerk.info

Bijlage: Foto’s Black Gospelconcert in de Adventskerk met Chosen Gospel Choir en Pearl Jozefzoon en Sharon Kips (Foto Stichting Vrienden van de Adventskerk)

Geplaatst door: Maaike Lilipaly-Westdijk op maandag 17 december om 17:45 uur

Plaats nieuwe reactie
Reactie
Naam
Email(Wordt niet getoond)
Om automatische reacties te voorkomen wordt gevraagd om hieronder als controle de afkorting (drie letters) van de Protestantse Kerk in Nederland in te vullen:
Afkorting