Opgeven 'Aan Tafel' 22 november
Kom aan tafel op 22 november!
Dit kerkenwerkseizoen is het thema van de PKN: 'Aan tafel!' In de Bijbel wordt vaak samen gegeten. Dit willen wij ook vaker doen in de Adventskerk, want samen eten schept verbondenheid!

Op dinsdagavond 22 november organiseert de werkgroep waarderende gemeenteopbouw een gezellige avond met ruimte voor ontmoeting en gesprek. We starten om 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd -wraps en taco?s- in de ontmoetingsruimte. Eet je mee?

Deze avond staat in het teken van verbinding tussen jong en oud. Het is waardevol en interessant om eens te praten over het geloof met mensen buiten je eigen leeftijdsgroep. Aan de hand van verschillende ?geloofsspellen? gaan we met elkaar in gesprek over de rol die Jezus speelt in ons leven. Hoe wij steun ervaren van God of welke hindernissen wij tegenkomen als christen. Een bijzondere uitnodiging voor de kinderen en jongeren om hierbij te zijn!

Meld u direct even aan
U kunt zich opgeven door hieronder de gegevens in te vullen. U krijgt een bevestiging van uw opgave in de mail.

Naam:
Selecteer hieronder aan welke onderdelen u meedoet
Maaltijd en spellenronde (inloop vanaf 18.00 uur, einde 21.00 uur)
Alleen de maaltijd (start 18.15 tot ongeveer 19.15 uur)
Alleen aan de spellenronde (start 19.30 tot 21.00 uur)
Met hoeveel personen komt u?
Aantal deelnemers:
Vragen of opmerkingen: