Inschrijven gemeentevergadering
8 juli 202015.30Gemeentevergadering
8 juli 202020.00Gemeentevergadering
Toelichting
Op deze pagina kunt u zich opgeven voor de gemeentevergadering op 8 juli a.s. Omdat er max. 100 mensen in de kerk mogen worden ontvangen worden er twee 'rondes' gehouden die inhoudelijk hetzelfde zijn. Eén start om 15.30 uur en de andere om 20.00 uur. Hieronder kunt u aangeven wanneer u kunt. Als u op beide momenten zou kunnen vink dan uw voorkeur aan plus het vinkje bij 'ik kan wisselen'. U biedt dan flexibiliteit om binnen de Corona-grenzen toch een gemeentevergadering te houden.

U kunt per keer twee mensen aanmelden. Meerdere aanmeldingen per huisadres zijn mogelijk. Omdat tijdens de gemeentevergadering een stemming plaatsvindt, vragen we u om de volledige namen in te vullen en om aan te geven of u stemgerechtigd bent. U bent stemgerechtigd als u lid bent van de Adventskerk én:
- belijdend lid bent; of
- dooplid bent en 18 jaar of ouder.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven door hieronder de gegevens in te vullen. U krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail.
Naam (1):Stem:
Naam (2):Stem:
Postcode:
Huisnummer: Toevoeging:
Ik meld me/ons aan voor:
15.30 uur
20.00 uur
Geef het hieronder aan als u bij drukte zou kunnen wisselen naar het andere tijdstip.
Ik kan wisselen:

Contactgegevens
Gebruik zo mogelijk een e-mail adres. Alleen als u geen e-mail heeft kunt u het telefoonnummer als alternatief invullen.
Email (bevestiging):
Alleen opgeven als u geen mail heeft
Telefoon: