zondag 23 oktober 2022 - 10:00 uur
Psalm 61 : 1, 3 en 5
Gesprek met de kinderen
Kinderlied 36 : Iets van alle dieren
Kinderen gaan naar de nevendienst
Schriftlezing Handelingen 19 : 13 – 20 uit de NBG vertaling 1951
Gezang 867 : 1 en 2 (Looft overal, looft al wat adem heeft)
Preek
Gezang 512 : 1, 2, 6 en 7 (O Jezus, hoe vertrouwd en goed klinkt mij uw naam in ‘t oor)
Dankgebed en voorbeden
Gezang 907 : 1, 2 en 4 (Jezus mijn verblijden)
Zegen
Er is 12-plus groep in de jeugdruimte van de Adventskerk. De jongeren gaan daarheen als de predikant dat tijdens de dienst aangeeft.
Voor de allerkleinsten (0-4) is er oppas. Deze zondag gaan zij allemaal naar de ruimte achter in de kerk.

Redactie afkondigingen: Mw. S. Koole-den Breejen
Ouderling van Dienst: Mw. E. Barendregt