zondag 16 mei 2021 - 16:30 uur
Orgelvesper
Orde van dienst:
stilte
orgel: ‘Komm, Gott Schöpfer, heiliger Geist’ (BWV 667) – J. S. Bach (1685-1750)
aanvangswoord
inleiding
orgel: ‘Komm, Gott Schöpfer, heiliger Geist’ (P. 223) – J. Pachelbel (1653-1706)
gebed
Schriftlezing: Johannes 14: 8 – 17
stilte
orgel: `O Heil`ge Geest, daal op ons neer` – Jan Zwart (1877-1937)
overdenking
orgel: Prelude, adagio et choral varié sur le ‘Veni Creator’, opus 4 – Maurice Duruflé (1902-1986)
avondgebed
orgel: ‘Veni creator’ – N. de Grigny (1672-1703)
zegenbede

Koster 1: Dhr. F. van den Akker