Inschrijven kerkdienst
zondag 6 december10:00Ds. L. van Rikxoort
Tweede Advent
Toelichting
In verband met de Corona maatregelen kunnen bij deze dienst maximaal 43 mensen aanwezig zijn. Daarom werken we met inschrijving. De inschrijving start op maandag 30 november en eindigt op woensdag 2 december om 18.00 uur.

Het maakt geen verschil of u snel of minder snel inschrijft, zolang u dat maar voor woensdag 2 december 18.00 uur doet. Op donderdagavond hoort u of u deze dienst wel of niet kunt bijwonen. Als u voor deze dienst niet bent geselecteerd, heeft u bij het aanmelden voor een volgende dienst (binnen een maand) voorrang. We kijken daarbij naar uw adres, en vragen daarom postcode en huisnummer op te geven. Zo zorgen we dat iedereen ruimte heeft om kerkdiensten weer fysiek bij te wonen.
- Lees uitgebreide toelichting
Inschrijving gesloten
De inschrijving voor deze kerkdienst is inmiddels gesloten.