Inschrijven kerkdienst
zondag 23 mei09:30Ds. S. de Vries-Terpstra
Pinksteren

Inschrijving voor deze dienst start maandag 17 mei en sluit woensdag 19 mei om 18.00 uur.

Toelichting
In verband met de Corona maatregelen kunnen bij deze dienst maximaal 30 mensen aanwezig zijn. Daarom werken we met inschrijving. De inschrijving start op maandag 17 mei en eindigt op woensdag 19 mei om 18.00 uur.

Het maakt geen verschil of u snel of minder snel inschrijft, zolang u dat maar voor woensdag 19 mei 18.00 uur doet. U hoort die avond via de mail of u deze dienst wel of niet kunt bijwonen. Als u voor deze dienst niet bent geselecteerd, heeft u bij het aanmelden voor een volgende dienst (binnen een maand) voorrang. We kijken daarbij naar uw adres, en vragen daarom postcode en huisnummer op te geven. Zo zorgen we dat iedereen ruimte heeft om kerkdiensten weer fysiek bij te wonen.
- Lees uitgebreide toelichting
Inschrijven
U kunt u inschrijven door hieronder de gegevens in te vullen. U krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail.
Naam:
Postcode:
Huisnummer: Toevoeging:
Aantal volwassenen/jongeren:
Aantal kinderen (tot 12jr):

Contactgegevens
Gebruik zo mogelijk een e-mail adres. Alleen als u geen e-mail heeft kunt u het telefoonnummer als alternatief invullen.
Email (bevestiging):
Alleen opgeven als u geen mail heeft
Telefoon:
Nieuw: Een wekelijkse herinnering om in te schrijven:
Herinnering Vink aan als u wekelijks een herinnering voor het inschrijven wilt ontvangen.

Vul hieronder eventuele bijzonderheden in, die van belang kunnen zijn:
Er wordt automatisch gekeken of u bent ingeroosterd, maar het helpt als u het hieronder toch even toevoegt.