Inschrijven kerkdienst
zondag 9 augustus09:30Prop. J. Menkveld
uit Dordrecht
Toelichting
In verband met de Corona maatregelen kunnen bij deze dienst maximaal 100 mensen aanwezig zijn. Daarom werken we met inschrijving. De inschrijving start op maandag 3 augustus en eindigt op woensdag 5 augustus om 18.00 uur.

Het maakt geen verschil of u snel of minder snel inschrijft, zolang u dat maar voor woensdag 5 augustus 18.00 uur doet. Op donderdagavond hoort u of u deze dienst wel of niet kunt bijwonen. Als u voor deze dienst niet bent geselecteerd, heeft u bij het aanmelden voor een volgende dienst (binnen een maand) voorrang. We kijken daarbij naar uw adres, en vragen daarom postcode en huisnummer op te geven. Zo zorgen we dat iedereen ruimte heeft om kerkdiensten weer fysiek bij te wonen.
- Lees uitgebreide toelichting
Inschrijven
U kunt u inschrijven door hieronder de gegevens in te vullen. U krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail.
Naam:
Postcode:
Huisnummer: Toevoeging:
Aantal volwassenen/jongeren:
Aantal kinderen (tot 12jr):

Contactgegevens
Gebruik zo mogelijk een e-mail adres. Alleen als u geen e-mail heeft kunt u het telefoonnummer als alternatief invullen.
Email (bevestiging):
Alleen opgeven als u geen mail heeft
Telefoon:

Vul hieronder eventuele bijzonderheden in, die van belang kunnen zijn: