Inschrijven kerkdienst
Kerkdienst
09:30Ds. S. de Vries-TerpstraEr is koffie drinken na afloop van de dienst Er is twaalf plus groep tijdens deze dienst

Inschrijving voor deze dienst start maandag 15 augustus en sluit woensdag 17 augustus om 18.00 uur.

Toelichting
In verband met de Corona maatregelen kunnen bij deze dienst een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Daarom werken we met inschrijving. De inschrijving start op maandag 15 augustus en eindigt op woensdag 17 augustus om 18.00 uur.

Het maakt geen verschil of u snel of minder snel inschrijft, zolang u dat maar voor woensdag 17 augustus 18.00 uur doet. U hoort die avond via de mail of u deze dienst wel of niet kunt bijwonen. Als u voor deze dienst niet bent geselecteerd, heeft u bij het aanmelden voor een volgende dienst (binnen een maand) voorrang. We kijken daarbij naar uw adres, en vragen daarom postcode en huisnummer op te geven. Zo zorgen we dat iedereen ruimte heeft om kerkdiensten weer fysiek bij te wonen.
- Lees uitgebreide toelichting
Inschrijving gesloten
De inschrijving voor deze kerkdienst is inmiddels gesloten.