MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

"We"ll Meet Again"

Op zaterdagmiddag 2 mei kunt u meeluisteren of meekijken met een pianoconcert vanuit de Adventskerk. Simon Stelling speelt op de vleugel weer prachtige nummers.

Zo speelt Simon licht klassieke en populaire nummers waaronder het nummer van Vera Lynn: We`ll Meet Again.

Luister en kijk live mee via de FaceBook pagina van Stichting Vrienden van de Adventskerk. Ook is het concert rechtstreeks te beluisteren via de website van de Kerkomroep (www.kerkomroep.nl). Het concert start om 13:30 uur en duurt een klein uurtje.

Mocht u voor een volgend concert verzoeknummers hebben, kunt u ons een berichtje sturen op info@vriendenvandeadventskerk.info

#corona #samensterk #nietalleen #pianoman

Geplaatst door: Stichting Vrienden van de Adventskerk op woensdag 29 april om 20:20 uur - Gewijzigd op: vrijdag 1 mei om 12:31

Goede middag , Fijn dat er weer een concert is. Het zou echter nog fijner zijn als er ook een tijd in net bericht zou staan.

Door: Ar Dillo - Datum: donderdag 30 april - Tijd: 17:06 - Verwijder reactie

Beste heer Dillo, Daar heeft u helemaal gelijk in! Concert start om 1330 uur en duurt iets langer dan 45 minuten. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Maaike

Door: Maaike Lilipaly - Datum: donderdag 30 april - Tijd: 23:29 - Verwijder reactie

Plaats nieuwe reactie
Reactie
Naam
Email(Wordt niet getoond)
Om automatische reacties te voorkomen wordt gevraagd om hieronder als controle de afkorting (drie letters) van de Protestantse Kerk in Nederland in te vullen:
Afkorting