MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Pianoconcert Simon Stelling 4 april

Simon Stelling heeft vandaag weer een pianoconcert gegeven, met als doel troost en verlichting te brengen in deze bizarre tijd.

Hij speelde klassieke stukken van Bach, Beethoven, Offenbach en Grieg, maar ook populaire stukken van Cat Stevens, Fats Domino, The Three Degrees en Louis Amstrong.

In de kerk is het concert met een live video verbinding op de Facebook pagina van Stichting Vrienden van de Adventskerk uitgezonden: https://www.facebook.com/vriendenvandeadventskerk/

Het concert is ook terug te luisteren via deze website. Ga naar uitzendingen van de Adventskerk (onderaan) op de pagina van de opgenomen diensten: https://www.adventskerk.info/index.php?pageid=9045

Veel kijk en/of luisterplezier! En blijf gezond in deze moeilijke tijd.

#corona #samensterk #nietalleen

Geplaatst door: Stichting Vrienden van de Adventskerk op zaterdag 4 april om 15:56 uur

Prachtig!

Door: Ed en Sjanie - Datum: zondag 5 april - Tijd: 19:38 - Verwijder reactie

Fijn te horen!

Door: Maaike Lilipaly - Datum: woensdag 8 april - Tijd: 16:40 - Verwijder reactie

Plaats nieuwe reactie
Reactie
Naam
Email(Wordt niet getoond)
Om automatische reacties te voorkomen wordt gevraagd om hieronder als controle de afkorting (drie letters) van de Protestantse Kerk in Nederland in te vullen:
Afkorting