MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Line up voor Gospelconcert in Adventskerk bekend

Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert op vrijdag 13 december wederom een energiek gospelconcert in de Adventskerk. Na succesvolle edities in 2017 en 2018 is er besloten om ook in 2019 een concert te organiseren. De artiesten zijn bekend. Elijah Gospel and Soul Choir, onder leiding van dirigent Trea Kuijsten en pianist Govert van der Kolm, zal samen met special guest, Edsilia Rombley, een prachtige avond in de kerk verzorgen.

Elijah is geen onbekend koor. Hun brede repertoire, varieert van traditionele gospelsongs en wereldberoemde soulhits tot bekende musical- en popsongs. Elijah heeft onder andere opgetreden tijdens de Uitmarkt in Amsterdam, verzorgde backing vocals voor Chi Coltrane en Handsome Poets in Paradiso en heeft dit jaar meerdere keren met Marc Broussard opgetreden.

“Afgelopen jaren hebben we de kerk volledig kunnen uitverkopen voor dit concert. Het zou fantastisch zijn dit nogmaals te evenaren, aangezien de opbrengst van de kaartverkoop volledig naar het onderhoud van deze prachtige kerk mét orgel gaat. Daarom zijn we ook zo blij dat Edsilia Rombley heel graag wil meewerken aan deze avond. Zij schitterde dit jaar nog als Maria in The Passion op televisie. Met deze line-up van artiesten zijn we ervan overtuigd dat we ook dit jaar alle kaarten verkopen.” aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.

De kaartverkoop is van start gegaan via de website van de stichting, www.vriendenvandeadventskerk.info.
Entreeprijs is € 22,50 per persoon inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om 22:30 uur.

Voor meer informatie over het activiteitenprogramma, vriendenprogramma en de stichting in het algemeen verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk.
www.vriendenvandeadventskerk.info


Geplaatst door: M. Lilipaly op maandag 20 mei om 11:14 uur

Plaats nieuwe reactie
Reactie
Naam
Email(Wordt niet getoond)
Om automatische reacties te voorkomen wordt gevraagd om hieronder als controle de afkorting (drie letters) van de Protestantse Kerk in Nederland in te vullen:
Afkorting