MenuVragen waar je mee rondloopt...
Met vrienden, ouders en anderen kun je heel wat dingen bespreken. Maar met sommige vragen blijf je wel eens rondlopen. Die kun je hier stellen. Je blijft anoniem. De reactie is ook anoniem. Zodat je in alle vrijheid kunt delen wat je op andere plekken misschien minder makkelijk vertelt... We weten niet alle antwoorden, maar luisteren en laten wat van ons horen...

Contact gegevens:

Om je te laten weten wanneer er een reactie op je vraag is, en om die te kunnen bekijken, hebben we je email adres nodig. Dit emailadres krijgt niemand te zien! Als meerdere mensen thuis je email kunnen lezen is het handig om bij hotmail (www.hotmail.com) een eigen email adres aan te vragen. Controleer wel even of het werkt door jezelf een mailtje te sturen voordat je dat adres hier gebruikt. Je mag je (voor)naam opgeven. Ook die krijgt niemand te zien. Je naam wordt alleen gebruikt in de mailtjes die je krijgt als er een reactie is.

Naam (niet verplicht, blijft geheim)
Email (verplicht, blijft geheim)

Bericht

Vul hieronder je leeftijd in en of je man/jongen of vrouw/meisje bent. Hopelijk snap je dat dat voor degene die je vraag gaat lezen en beantwoorden fijn is om te weten. Tik daaronder je bericht. Daarna wordt een eenvoudige vraag gesteld. Dat is nodig omdat anders via het internet computers automatisch dit soort formulieren gaan invullen. Het antwoord is vier. Tik dat als cijfer in. :-)

Leeftijd jaar
Man/Jongen
Vrouw/Meisje

Bericht
Dat je reactie anoniem is weet je nu wel. Maar misschien wil je dat helemaal niet. Zet dan gewoon je naam onder het bericht. Degene die antwoordt doet dat dan ook.

Om spam te voorkomen moet je ook een simpele controlevraag beantwoorden:
2+2=