MenuMail naar info@adventskerk.info om een account aan te vragen zodat je zelf berichten in deze weblog kunt plaatsen. Of vraag een eigen weblog aan... Reageren kan altijd!

Gelegenheidskoor voor kinderen

Beste jongens en meisjes van de Kindernevendienst,

Zoals ieder jaar hebben we over een paar maanden, op zondag 06 juli, weer de afscheidsdienst van de kinderen die naar de middelbare school gaan en afscheid nemen van de Kindernevendienst.

Simon Stelling wil nu erg graag een gelegenheidskinderkoor van de kindernevendienstkinderen vormen om in deze dienst te zingen.

Er zal dan natuurlijk o.l.v. Simon geoefend moeten worden. Dit zal op zondag 08 juni, 22 juni en 29 juni na de dienst zijn. Het oefenen duurt ongeveer een uurtje.
Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we met jullie, kinderen uit onze eigen gemeente, een koor kunnen vormen.
Lijkt het jou ook leuk, en vinden papa en/of mama het niet erg om na de dienst even te wachten (er wordt voor koffie en thee gezorgd) of om je een uurtje later even op te halen, geef je dan zo snel mogelijk op. Dit kun je doen door het antwoordstrookje (dat wordt uitgedeeld bij de kindernevendienst) in te vullen en in te leveren bij de Kindernevendienst. (vóór 27 april)

Het mag ook telefonisch bij Maartje Hesseling of Heleen Stigter. En je mag ook mailen naar: info@adventskerk.info

Groeten,
Simon Stelling
Maartje Hesseling tel: 43 33 65
Heleen Stigter tel: 49 52 50
Gerrit-Jan de Wilde

Geplaatst door: Heleen Stigter op zaterdag 12 april om 12:54 uur - Gewijzigd op: zondag 13 april om 14:15

leuk initiatief!!!

Door: rene - Datum: zaterdag 19 april - Tijd: 15:40 - Verwijder reactie

Plaats nieuwe reactie
Reactie
Naam
Email(Wordt niet getoond)
Om automatische reacties te voorkomen wordt gevraagd om hieronder als controle de afkorting (drie letters) van de Protestantse Kerk in Nederland in te vullen:
Afkorting