Cornerstone - Jeugd & Jongeren
Recente berichten:
4 oktober CornerKids!
Er zijn de komende twee weken geen activiteiten gepland.
Feestelijke opening

Op zaterdag 29 juni is de Cornerstone feestelijk geopend door Jan de Lange en Marius Schreuders. Een impressie is hier te zien.

Jeugdouderlingen

De jeugdouderlingen proberen als een spil in het web het jeugdwerk te stimuleren, en te ondersteunen. Aan diverse activiteiten wordt een bijdrage geleverd, en met vragen of suggesties kun je dus altijd bij een van hen aankloppen:

Jeugdouderling
Hoornstra, Dhr. J. Helmhof 370172-437326
Koop, Dhr. P.F. Willemstraat 31(0172) 742353
Sanders-van Berkel, Mw. J.A. Graaf Florisstraat 1(0172) 495273
Stigter - Verschuur, Mw. H. Paltrokmolen 30172 - 495 250
Wilde, Dhr. G.J. deLemelerberg 38(0172) 413010

Impressie

De Cornerstone is bedoeld om op zondag en door de weeks een ruimte voor het jeugdwerk in de kerk te hebben. Die ruimte is in de hoek van de kerk gemaakt waar voorheen de oppasruimte was, en heeft een eigen ingang. Op de eerste etage is ook een toiletgroep beschikbaar.

Cornerstone (Adventskerk)
Castellumstraat 1f
Alphen aan den Rijn
info@thecornerstone.info
www.thecornerstone.info

Achtergrond bij de naam

De ruimte voor de jeugd heeft nu een naam: `The Cornerstone`. Een verwijzing naar de hoek in de kerk waar de ruimte is en ook een verwijzing naar Jezus als onmisbare Hoeksteen.

Luister hier naar de achtergrond bij de keuze voor deze naam: