Bethlehem - Alphens Kerstkoor
Ook dit jaar was het Alphens Kerstkoor actief. Onder andere met dit lied: Bethlehem
(Klik op het filmpje om het in groter formaat op YouTube te bekijken)

Bethlehem - Alphens Kerstkoor
Alphen Stad TV over Orgerzomer 2014
In 2014 wordt de eerste Orgelzomer in de Adventskerk gehouden. In de zomermaanden elke zaterdag overdag een aantrekkelijk en gratis mini-concert met mogelijkheid het orgel te bezoeken.
Alphens Kerstkoor 2013
Alphens Kerstkoor 2013 o.l.v. Simon Stelling. Orgel: Robert Bezemer; Piano: Cees Boerefijn; Saxofoon: Winke Pison en Johan Wassenaar
Impressie Alphens Kerkstkoor 2012
Tijdens de dienst op Eerste Kerstdag zong het koor o.l.v. Simon Stelling. Met Lennard van Venrooij op piano en Gerard Poort op het orgel.
Orgelproject met Samen op Weg School
De groepen 6, 7 en 8 maken een excursie naar het orgel in de Adventskerk
Simon Stelling - Alphen Stad TV
Een interview met Simon Stelling over het Steinmeyer-orgel in de Adventskerk, voor het programma Kunst en Cultuur van Alphen Stad TV. Met uitleg over het orgel.
Impressie Alphens Kerstkoor 2011
Tijdens de bijdrage aan de kerstmorgendienst in de Adventskerk.
Noël X
Christmas music on organ, Louis Claude Daquin - Noël X by Simon Stelling
J.S. Bach - Nun komm', der Heiden Heiland
Tout les Bourgeois de Châtres
Berceuse
Jesus, meine Zuversicht
O Gott, du frommer Gott
Hornpipe
Liebster Jesu, wir sind hier BWV730
Suite Gothique 1
Suite Gothique 2
Suite Gothique 3
Suite Gothique 4
Liebster Jesu, wir sind hier BWV 731
Muzikale impressie Kerstdienst 2010 Adventskerk (short version)
Op eerste kerstdag levert het Kerstkoor dat jaarlijks wordt samengesteld met zangers en zangeressen uit de omgeving, een muzikale bijdrage. In deze video de korte impressie van het Kerstkoor 2010.
Muzikale impressie Kerstdienst 2010 Adventskerk (full version)
Op eerste kerstdag levert het Kerstkoor dat jaarlijks wordt samengesteld met zangers en zangeressen uit de omgeving, een muzikale bijdrage. In deze video de volledige opnamen van het Kerstkoor 2010.